""

Håndplukket - gør et kup!

28.02.23
I marts april og maj kan du igen få masser af fantastiske, sjove, rørende, dramatiske, overraskende og spændende læseoplevelser, når vores bibliotekarer håndplukker nye populære værker og går i gemmerne for at finde bøger, de minder om.

Et forår med aktuelle håndplukkede bøger

I marts starter vores populære læsekampagne Håndplukket- og noget der minder om’ op igen. På både Hornbæk- og Espergærde Bibliotek og Biblioteket Kulturværftet kan du hele foråret blive fristet med håndplukket læseoplevelser. Eller du kan blive tanket op på fremragende håndplukket anbefalinger herinde. Vores dedikerede bibliotekarer har nemlig gjort sig umage for at matche nogle af de nye populære titler med (måske ældre) guldperler fra gemmerne. Alt i alt får du nogle af vores bedste boganbefalinger fra både nye og gamle bøger.

Find de håndplukkede titler på følgende biblioteker

Biblioteket Kulturværftet

Espergærde Bibliotek

Hornbæk Bibliotek

Om ’Håndplukket - og noget der minder om’

Vi har købt ekstra eksemplarer ind af de bedste og mest efterspurgte bøger lige nu. Herefter har vi håndplukket en række gode titler fra samlingen, som minder om populærbøgerne. Nogle af bøgerne er af ældre dato, og nogle er måske med mindre kendte forfattere.