""

Ferieservice - sæt din reservering på pause!

23.06.23
Sæt dine reserveringer på pause i ferien. Du mister ikke din plads i køen.

Du kan sætte dine reserveringer i bero, mens du er på ferie. Du mister ikke din plads i køen, men står bare på som 'passiv'. Du træder automatisk ind i køen igen, når du atter har mulighed for at besøge biblioteket. 

OBS: Gælder kun for reserveringer af bibliotekets egne materialer. Materialer fra andre biblioteker kan ikke sættes i bero.

Sådan gør du

  • Log ind på helsbib.dk
  • Klik på 'Mine sider' i toppen
  • Klik på 'Brugerprofil' i venstremenuen
  • Under 'Reserveringer på pause' udfylder du datoerne for, hvornår du er væk (Læg mindst 3 dage til datoen for start så du kan nå at hente reserveringer, der bliver opfyldt lige op til din fraværsperiode)
  • Tryk 'Gem'

Tag en e-bog, netlydbog eller et magasin med på ferien

Er du ikke til tunge bøger i kufferten, så log ind på eReolen og eReolen GO og lån e-bøger, netlydbøger og magasiner med til dig og børnene.

For at bruge eReolen og eReolen GO skal du være oprettet som låner på et af bibliotekerne i Danmark, og så skal du huske at det kan koste på mobilabonnementet, hvis du ikke har hentet bøgerne ned hjemmefra via et gratis WiFi. Hent app’en i App Store eller Google Play, hvorfra du kan downloade titlerne og dernæst læse/lytte uden internetforbindelse.

Læs mere om eReolen, eReolen Global og eReolen GO.