Brug bibliotekets app

Her kan du nemt reservere en bog, se hvornår lån skal afleveres og finde inspiration. Og så har appen flere funktioner end helsbib.dk.

Sådan henter du appen

Download appen "Biblioteket" i Google Play Butik eller i App Store. Når du har hentet den, vælger du blot kommune og logger ind med dit bibliotekslogin (lånerkortnummer/cpr-nummer og firecifret pinkode). Du kan se en udvidet vejledning til appen hos udbyderen Redia.

Find til inspiration til læsning og arrangementer

På forsiden får du inspiration til lån. Og så kan du se bibliotekernes nyheder, arrangementer og åbningstider.


Let adgang til at finde og reservere materialer

Det er nemt at reservere eller se hvilket bibliotek, der har materialet hjemme. Du har desuden let adgang til din ”lånerstatus” med oversigt over lån, reserveringer og mellemværender samt en oversigt over bestilte materialer, der er klar til afhentning. Her kan du også se, hvor mange der er før dig i reserveringskøen.

Side fra appen

Se dine tidligere lån

Appen har en stor fordel frem for hjemmesiden helsbib.dk. I appen kan du se, hvad du tidligere har lånt og afleveret.

Du skal opdatere appen for at få udlånshistorikken til at virke. Den registrerer ikke lån fra før opdateringen, men du kan selv vælge at tilføre, hvad du har lånt. Det er for eksempel en god ide, hvis du er i gang med en romanserie eller en længere lang tv-serie.

Få 'push'-beskeder

Du kan vælge, om du vil modtage push-beskeder. Appen har en funktion mere end hjemmesiden. Den sender nemlig besked på selve afleveringsdatoen. Derudover får du besked, når afleveringsdatoen nærmer sig, når den er overskredet, når du har reserveringer klar til afhentning, eller hvis du har et mellemværende med biblioteket. Du kan blive bedt om også at give lov til push-beskeder i smart-telefonens indstillinger. 

 

Denne side er senest opdateret 1.9.2023.