På mange sprog

Bibliotekerne har også tilbud til dig på andre sprog end dansk.

Lån bøger, film og musik og læs dagens avis på andre sprog end dansk.

Bøger på mange sprog

Biblioteket Kulturværftet har bøger på en række sprog. Se hvilke voksenbøger, film og cd'er, vi har på

Derudover har biblioteket bøger på engelsk, fransk, italiensk, persisk, spansk, svensk, norsk og tysk.

Mangler der bøger på dit sprog?

Har vi ikke materialer på dit sprog eller er udvalget for lille, så spørg bibliotekaren eller se et katalog over bøger, film og musik på arabisk, bosnisk, serbisk, kroatisk, persisk, russisk, tyrkisk og urdu. Vi  kan sandsynligvis skaffe noget hjem fra andre biblioteker eller Bibliotekscenter for Integration. Du kan også selv bestille på Bibliotek.dk.

Aviser på mange sprog

Bibliotekerne har købt adgang til avisdatabasen Press Reader med over 7000 aviser og tidsskrifter på 60 sprog! Heriblandt en del fra Mellemøsten, Tyrkiet og Balkan. Det hele i fuldtekst og med billeder.. Ofte ligger avisen hurtigere i Press Reader end som trykt avis. Desuden holder bibliotekerne papiraviser på et par sprog.

Lær dansk

Hvis du vil lære dansk, har biblioteket flere tilbud. Vi har et stort udvalg af sprogkurser både som bøger og cd'er. Desuden har vi romaner for voksne, der er bearbejdet, så de er lette at læse. Se en søgning på hjemmesiden med letleste bøger her.

Se også her en video fra Youtube på engelsk om hvordan biblioteket kan hjælpe dig, der kommer til Danmark og ikke kan dansk.