Foto: Frida Gregersen

Vi ses på NORD 2022

11.11.21
Vi ses til NORD 2022 den tredje weekend i september.

Da NORD løb af stablen i september mødte flere hundrede litteraturglade publikummer op for at høre forfattersamtaler, musik og se performance fra nogle af Nordens mest aktuelle forfattere og kunstnere lige nu. Genopliv festivalstemningen fra NORD 2021 i denne film. 

Igen i år præsenterede festivalen både debutanter og garvede forfattere. Blandt årets store navne var islandske Jón Kalman Stefánsson, norske Geir Gulliksen, svenske Tone Schunnesson og danske forfattere som Kirsten Thorup, Kristian Ditlev Jensen og Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Festivalleder Gro Frank Rasmussen fra Helsingør Kommunes Biblioteker glæder sig over den øgede læselyst hos publikummerne: 

”Et af de fineste formål med NORD – Nordisk Litteraturfestival er at øge læselysten og kendskabet til den nordiske litteratur. Og vi er utrolig glade for igen i år at få bekræftet, at festivalen lever op til målsætningen. At det lykkes os både at skabe læselyst og værdifulde møder mellem forfattere og læsere ”. 

Det er 6. gang, at der er blevet afholdt nordisk litteraturfestival på Kulturværftet i Helsingør. Festivalen er et signaturevent I Helsingør Kommune og finder sted 3. weekend i september.

Hør samtalerne fra NORD 2021

Har du lyst til at opleve mere fra NORD 2021 - hør både samtalerne og stemningsrapporter fra festivalen så klik her 

 

 

Foto og video: Frida Gregersen Photography

Tags