Jeanett Albeck
Foto: Sara Galbiati

Jeanett Albeck & BRØGGER

28.06.21
Hvad sker der, når man sætter multitalentet Jeanett Albeck til at fortolke Suzanne Brøggers litterære univers? Man får performancekoncerten BRØGGER. En eksplosion ind i forfatterskabet, vild og stringent, provokerende og ægte intimt. Oplev Jeanett Albeck på NORD.

Balkanbeats, punk og electronica: Suzanne Brøggers ord får scenisk liv i performancekoncerten BRØGGER. I et samarbejde med Teater Republique optræder Jeanett Albeck på NORD med uddrag fra forestillingen.  
Jeanett Albeck er dykket ned i Brøggers forfatterskab og har sat det sammen på nye måder. Forestillingen spejler forfatterens skarpsindige, dristige, sansende fortællerstemme. På humoristisk og umiddelbar vis tager BRØGGER fat i livets store eksistentielle temaer og undersøger, hvordan man finder sin egen stemme. 

Trailer "Brøgger", Teater Republique. Film: Sara Galbiati og Jonas Skovbjerg Fogh. 

 

"En fortolkning, der både giver lyst til at genlæse forfatterskabet og til at tage en stor, saftig bid af livet."
-    ISCENE

"Sprudlende forestilling om Suzanne Brøgger er seriøst tankevækkende og intelligent."
-    POLITIKEN

JEANETT ALBECK (DK) (f. 1981) er kunstner, komponist og skuespiller. Uddannet på Rytmisk musikkonservatorium 2005-2007. Hun er en af de bærende kræfter i kunstnerkollektivet Sort Samvittighed, som bl.a. står bag successen ’Tove!Tove!Tove!’ om Tove Ditlevsen. Hun har komponeret musik til flere forestillinger på Det Kongelige Teater, senest totalforestillingen ’Hobitten’, opført i Ulvedalene sommeren 2021, og hun har stået på scenen som skuespiller på Stockholms Stadsteater og Betty Nansen Teatret. Til Teater Republique har hun skabt soloforestillingen BRØGGER, som hun har modtaget Reumert-prisen for Årets musikforestilling 2020 samt den hæderkronede Teaterpokalen for. 

Tags
Materialer