""

AFLYST Line Norman Hjorth (N)

25.07.23
Line Norman Hjorth er forfatter til bogen 'Kristin må væk' om Sigrid Undsets store værk 'Kristin Lavransdatter'. Mød hende sammen med Vigdis Hjorth til en samtale om Sigrid Undset.

LINE NORMAN HJORTH (N) har en doktorgrad i litteraturvidenskab fra universitetet i Bergen. Hun har mastergrad i filmvidenskab fra Københavns Universitet og bor i København.

Hun er datter til forfatteren Vigdis Hjorth, en af Norges mest prominente samtidsforfattere. Sammen har de skrevet 'Kristin må væk' (2023).

Da Vigdis Hjorth besøger Line Hjorth i hendes lejlighed i København, finder de ud af, at de begge er i gang med at genlæse 'Kristin Lavransdatter'. Det fører til en levende samtale om kvinders rettigheder, om overgreb, om moderskikkelser og døtre og komplicerede kærlighedsforhold, der også er genkendelige i et nutidigt perspektiv.

”Vigdis Hjorths og Line Norman Hjorths bog giver virkelig én lyst til at læse Sigrid Undsets store værk.”

– Information

På NORD 2023 åbner Vigdis og Line Hjorth op for Sigrid Undsets forfatterskab – særligt 'Kristin Lavransdatter'. En samtale, der viser Undsets kompromisløshed, radikalitet og nutidige relevans. 
Læs mere om arrangementet her: Spotlight: Sigrid Undset

Materialer