Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 kr.
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Litteratur Live: Katrine Marie Guldager

18.01.24
Mød en af Danmarks mest læste forfattere til en snak om vrede kvinder. 

'Jeg hører hvad du siger'

Den 5. januar udkommer Katrine Marie Guldagers sidste bog i romantrilogien om vrede kvinder; ’Jeg hører, hvad du siger’.
I den anledning har vi inviteret Katrine Marie Guldager til en samtale om kvinderne i hendes romaner, der alle bliver ramt af store livsudfordringer midt i livet. Med sine romaner forsøger Katrine Marie Guldager at fange og forstå disse kvinder, som synes vores samfund er ved at køre helt af sporet. Katrine Marie Guldager bliver interviewet af litteraturkritiker Kamilla Löfström. Der vil være tid til spørgsmål fra salen. 

De vrede kvinder

I løbet af aftenen skal vi møde: 

  • Birgithe fra ’Birgithe med th’ – desillusioneret folkeskolelærer, der er træt af pis!
  • Lotte fra ’Endnu en dag i Guds skaberværk’ – temmelig kontant socialrådgiver, der er fyret, forladt og forfærdelig ensom.
  • Marianne fra ’Jeg hører, hvad du siger’ – en parterapeut, der bruger sin hverdag på at lytte til andre menneskers problemer og hjælpe med opmuntrende sætninger som ”det er helt normale følelser, du har” og ”hvad er det, der trigger dig, Søren?” samtidig med, at hun selv har rod i parforholdet og ondt i moderhjertet. 

Katrine Marie Guldager

Katrine Marie Guldager har skrevet en lang række romaner, novellesamlinger, digtsamlinger og børnebøger. Hun er blandt andet kendt for Køge-krøniken, hvor vi gennem seks bøger følger en familie fra Køge fra 2. Verdenskrig og frem til 1980'erne

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket, 2. etage.

Materialer