Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
75 kr.
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Litteratur Live: Jesper Wung-Sung

14.03.24
Jesper Wung-Sung fortæller om arbejdet med sin roman ’Hans Christian’.

’Hans Christian’ : En barsk og eventyrlig fortælling om H.C. Andersens barndom – med Hans Christian som fortælleren selv.

”Se, så blev jeg født!”

I Jesper Wung-Sungs roman om H.C. Andersen får den store forfatter lov at fortælle sin egen historie indtil sit 14. år. Helt fra fødslen i det lille hus i Odense i 1805 – og i tiden hvor han endnu er en grim ælling, plaget af tvivl og samtidig opløftet af en tro på den storhed, han ved, venter på ham ude i verden.

Jesper Wung-Sung har skrevet en roman, der rummer mere end 500 henvisninger og hilsner til H.C. Andersens forfatterskab, og som giver den unge Hans Christian en ny, men genkendelig stemme mere end 200 år efter hans fødsel.

Romanen ’Hans Christian’ udkommer den 7. marts - ugen efter gæster Jesper Wung-Sung Biblioteket Kulturværftet til en aften i historiefortællingens tegn.

Jesper Wung-Sung

Jesper Wung-Sung debuterede i 1998 med novellesamlingen ’To ryk og en aflevering’, som blev tildelt Bogforums Debutantpris. Han har siden skrevet en lang række bøger for børn, unge og voksne, der er oversat til adskillige sprog, filmatiseret og dramatiseret. Flere af hans værker er prisbelønnede, og romanen ’En anden gren’ indbragte ham i 2017 De Gyldne Laurbær. Jesper Wung-Sung er medlem af Det Danske Akademi.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Dækket.

Materialer