Foto: Sofie Winding
Foto: Sofie Winding

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
75 kr.
Lokalitet
Salen
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Camilla Skov - den dovne vegetarkok

24.10.24
Mød Camilla Skov, kogebogsforfatter og kvinden bag instagram-profilen ’Vegetarisk hverdag’, til et passioneret foredrag om vegetarisk mad og dovenskab. 

Camilla Skov deler ud af sine bedste tips til den lette, velsmagende, billige og dovne vegetariske hverdagsmadlavning.

En inspirerende og nørdet gennemgang af, hvordan du kan få vegetarisk mad til at smage godt, og hvordan du kan ændre på gamle madvaner.

Populære kogebøger

Foredraget tager udgangspunkt i Camilla Skovs tre populære kogebøger ’Vegetarisk i aften?’, ’Billig mad på dyre tallerkener’ og den seneste bestseller ’Den dovne vegetar’. 
Ind imellem de lækre opskrifter fortæller Camilla Skov sin egen historie om at gå fra et stresset arbejdsliv i reklamebranchen til doven vegetarkok med et ønske om leve et mere bæredygtigt liv. Et liv, hvor vi gentænker vores forhold til arbejde, mental trivsel, planeten og hinanden. Hun giver på fineste vis sit budskab og gode råd videre til sine læsere – og lyttere – uden en løftet pegefinger. 

Et dovent bæredygtigt liv 

’Den dovne vegetar’ er ikke bare en kogebog, men snarere et manifest. Et budskab om at vi skal tage dovenskaben tilbage i vores liv! Ikke kun derhjemme, men også i arbejdslivet. Det er helt ok. 

Camilla Skov

Camilla Skov er en 35-årig Nørrebro-baseret kogebogsforfatter og madblogger. I 2018 startede hun den nu succesfulde vegetariske blog og Instagramprofilen ’Vegetarisk Hverdag’ med 85.000 trofaste følgere. Foruden de lækre, fyldige vegetariske opskrifter får hendes følgere et indblik i hverdagslivet som småbørnsfamilie, pauserne i sommerhuset på Falster, grønsagsdyrkning, økologisk maling og meget mere.

En kogebog, der er så kompetent, tilgængelig og horisontudvidende, at den meget vel kunne blive den næste store kogebogsklassiker i de danske køkkener. En ny Frøken Jensen, der har en forkærlighed for kapers og løfter sin utopiske næve mod samfundets hamsterhjul

-Information om ’Den dovne vegetar’
 

Materialer