Billede fra Stine Askovs Instagram, hvor du også kan læse mere om hendes tanker og andre udgivelser
Billede fra Stine Askovs Instagram, hvor du også kan læse mere om hendes tanker og andre udgivelser

Hvem er de ’Varme hænder’? - Ny roman fra Stine Askov

03.04.24
Stine Askov udgav d. 3.april 2024 sin nyeste roman ’Varme hænder’ om Camilla, der bliver handicaphjælper for en kendt forfatter ved navn Mathilde, der har en fysisk funktionsnedsættelse.

Camilla opgiver sit job som børnehavepædagog, da hun ser en stillingsannonce på ”verdens nemmeste job”, som indebærer at hjælpe forfatteren Mathilde med at sætte hår, gå til kulturelle aktiviteter og husligt arbejde. Men jobbet viser sig at udfordre Camilla på flere forskellige og uventede måder.

’Varme hænder’ er en roman om at leve et værdigt med og uden handicap, at håndtere livets begrænsninger samt skabe mening, og romanen er yderst nuanceret til at give et indblik i arbejdet som omsorgsmedhjælper.

Hvis du bliver fanget af Stine Askovs måde at skrive om en arbejdsplads, at være i verden og måske være for sat i sit job, så kan du også læse hendes novelle om Nye-Gitte fra novellesamlingen ’Ansigterne på gangen’.

Læs mere om Stine Askov på Lokal forfatterweb, og de to nævnte udgivelser kommer snarest på til Helsingør Kommunes biblioteker.

Forudbestil 'Varme hænder' og kom forrest i køen her.