Sådan reserverer du

tor, 28-05-2015 16:29

Du kan reservere lige så mange bøger, film, spil og tidsskrifter, som du vil. Se, hvordan på videoen her.

Sådan reserverer du

• Log ind ved at skrive dit cpr eller lånernummer og adgangskode
  • Søg den titel, som du er interesseret i
  • Klik på den røde knap, 'Søg'
  • Vælg den udgave, du vil have
  • Så har du reserveret den ønskede bog/film/cd eller tidsskrift

Husk! Af hensyn til andre er det vigtigt, at du husker at hente det, du har reserveret.

Se i øvrigt Låneregler, hvor du bl.a. kan se, at der er enkelte materialer med begrænsninger på lån.