Sådan fornyer du dine lån

fre, 08-11-2019 13:37

Man kan forny 2 gange, men først når der er 7 dage eller mindre til afleveringsfristen.

Sådan fornyer du på hjemmesiden

• Klik på Log på
  • Udfyld med dit cpr/pinkode eller log ind med NemID
  • Klik på Min side
  • Klik på Lån eller Overskredne lån
  • Klik ud for den titel, du vil forny - bemærk, at du først kan forny når der er 7 dage eller mindre til afleveringsfristen
  • Godkend ved at klikke på 'Forny valgte'
  • Du kan se, hvad du har fornyet øverst på siden.

Sådan fornyer du via sms

Når du får en sms fra 1910 med påmindelse om at aflevere, kan du forsøge at forny alle dine hjemlån ved besvare sms'en med HKB FORNY ALLE og afvente svar.  Læs mere om sms

Sådan fornyer du via app

Vælg Min side

Vælg Lån

Tryk på den titel, du vil forny og tryk på "Forny"-knappen - bemærk, at du først kan forny når der er 7 dage eller mindre til afleveringsfristen.

Du kan også trykke på "“Forny flere” i øverste højre hjørne.

Herefter trykkes på "Vælg mulige" i øverste venstre hjørne og til sidst på "Forny"-knappen nederst.

Læs mere om app

Læs mere om lånetider.