Mad og drikke
Faglitteratur
Kom hadeplanterne til livs - spis dit ukrudt
11.04.2022
Sæt brændenældechips, skvalderkålssuppe eller mælkebøttesalat på middagsbordet. De er mest delikate i foråret og forsommeren.
Anbefalinger til børn
Med børnene i køkkenet
31.01.2022
I køkkenet kan I finde mange timers samvær, læring og nysgerrighed.
Faglitteratur
Danske restauranter er bedst
06.10.2021
De danske restauranter Noma og Geranium er kåret som verdens bedste og næstbedste af organisationen The World's 50 Best Restaurants. Længere nede på listen findes også den eksperimenterende restaurant The Alchemist og legenden Amass. De ligger alle i København.
Faglitteratur
Istid - altid
25.06.2021
Er der noget, der står os danskeres hjerte nært, så er det is! Lav jeres egne lækre is og læs om isens forunderlige historie.
Faglitteratur
Fra haver til maver
05.03.2021
Snart er det forår og mange mærker allerede nu en kløen i de grønne fingre.
Anbefalinger til børn
I køkkenet med børnene
11.01.2021
Måske har I endelig tid til at bruge længere tid i køkkenet end normalt, og hvorfor ikke tage børnene med?
Faglitteratur
Bliv slank (igen)
04.01.2021
De seneste års populære slankekure - Keto, Sense og LCHF - minder lidt om hinanden: Spis grønt, kød, æg, fisk - og fedt. Også bøger om antiinflammatorisk kost er efterspurgte.
Faglitteratur
Efterårsmad
14.10.2020
Kål, vildt, simreretter og mad over bål. Så er det efterår!
Faglitteratur
Sommerdrinks, smoothies og is
25.06.2020
Køl af med læskende drikke og hjemmelavet is.
Faglitteratur
Kom af med kiloene
17.06.2020
Minus pasta, brød, sukker og ... gulerødder er de nye kostråd.