eReolen GO!

04.06.20
Her kan du nemt låne e-bøger og netlydbøger til børn og unge. På eReolen Go! er der adgang til lydbøger og ebøger til alle børne- og ungdomsbøgerne og her bliver litteraturen formidlet specielt til børn og unge i alderen 7-14 år.

eReolen GO! er børn og unges Digitale Bibliotek.
eReolen Go er der masser af spændende boglister, nyheder og videoer om e-bøger og lydbøger

Besøg eReolen GO! og se hvad i kan låne. 

Hvad kan du låne på eReolen GO?


Man kan finde skøn- og faglitteratur for børn og unge i alderen 7-14 år. Mangler du inspiration kan du gå på opdagelse under de forskellig emner som fx. venskab, sport humor og faka. 

Hvordan får du adgang til eRolen GO?


Du logge ind med sit UNI-Login fra skolen. Der findes også en app til eReolen GO, der gør det nemt at bruge den på en tablet eller på mobilen. 

App og download
Logger man ind med UNI-Login og via eReolen Go’s app, så skal man have adgang til nettet for at læse og lytte - det er ikke muligt at downloade bogen. Ønsker man at downloade e-bogen eller netlydbogen, så skal man hente eReolens app og logge ind med sit bibliotekslånernummer og pinkode. Der ligger automatisk de lån, der er foretaget på eReolen GO og så er der også nemt mulighed for at downloade, så man kan læse og lytte i sommerhuset eller i flyveren.

Se også eReolen Global, hvor du kan låne e-bøger og netlydbøger på engelsk både til børn, unge og voksne.

Lånetid


Se mere om lånetider og hvor mange e-bøger og lydbøger man kan låne om måneden. 

Har du opbrugt dine udlån er der alligevel mulighed for at læse eller lytte videre. Under kategorien 'Blå titler' kan du låne bøger eller lydbøger, som ikke vil tælle med i dine udlån.