Naturfag og matematik

Børn Af: Biblioteket 12. Oct 2017 0 kommentarer
Her er artikler til mange af de emner, der gives som opgave.

NaturTeknikfaget
Spækket med video, lydklip og små faglige spil. Masser af links og henvisninger til videre læsning. Hjemmesiden findes i en let og en svær udgave*. Adgang hjemmefra.

Biologifaget
Masser af tekst, video, lyd og aktiviteter. Årsplaner til biologi for 7., 8. og 9. klasse. Hjemmesiden findes i en let og en svær udgave*. Adgang hjemmefra.

FysikKemifaget
En stor samling af artikler som giver et godt indblik i fysikkens og kemiens verden. Masser af billeder, video og lydklip. Hjemmesiden findes i en let og en svær udgave*. Adgang hjemmefra.

Geografifaget
Masser af artikler om natur, miljø og samfund. Hjemmesiden findes i en let og en svær udgave*. Adgang hjemmefra.

*Let = indskoling og svær = mellemtrin. For Biologifager, Fysik/kemifaget og Geografifaget er let = mellemtrin og svær = udskoling. 

MatematikFessor
En side hvor man bl.a. kan finde opgaver til at styrke ens matematiske evner fra 0. klasse og helt op til A-niveau på gymnasiet. Adgang med UNI-login eller ved at oprette en almindelig bruger.

'Fri adgang' og 'Adgang hjemmefra'

'Fri adgang' betyder, at du ikke behøver pinkode eller login. 'Adgang hjemmefra' kræver, at du bor i Helsingør Kommune, og at du har pinkode til biblioteket, så du kan logge på hjemmefra.

Lektiecafé

​Du kan også prøve lektiecaféen på Abildvængets Bibliotek.

Tilføj kommentar