Lotte Petri og Hans Petter Hougen
Lotte Petri og Hans Petter Hougen

Ny krimi af Lotte Petri

07.10.22
Lotte Petri, der tilbringer store dele af året i sommerhuset i Hornbæk, har sammen med retsmediciner Hans Petter Hougen skrevet en ny uhyggelig krimi med makabre detaljer. ’Specialisten’ hedder den, og det er første del af serien ’Udyret’ om makkerparret Sissel Jæger, der er drabsefterforsker, og Harald Sejersen, der er retsmediciner.

Troværdighed og spænding

’Specialisten’ udspiller sig i København i kliniske hospitalsmiljøer på Rigshospitalet og Retsmedicinsk Institut, hvor de to hovedpersoner kommer. Harald på Retsmedicinsk Institut og Sissel på Rigshospitalet med sin handicappede bror, der går til behandling på hospitalet. Derudover foregår bogen også i Hornbæk, plantagen, Hornbæk Batteri, i Helsingør – Øresundsakvariet samt Tegners Statuepark.

Fundet af en kvindetorso i Fælledparken

Sammen får de en sag, der skal vise sig at være svær at løse en kvindetorso bliver fundet i Fælledparken. Alt tyder på, at morderen skal findes inden for retsmedicineren Haralds egne vægge, da det viser sig, at parteringen er foretaget med en vis teknisk snilde.

Det fælles forfatterskab

Forfatter Lotte Petri og professor emeritus i retsmedicin Hans Petter Hougen er ikke et nyt makkerpar. De arbejdede nemlig også sammen om Petris bogserie ’Blodengel’, hvor hun konsulterede Hougen omkring mordbeskrivelserne. ”I vores arbejdsrelation bidrager Hans Petter med autenticitet og troværdighed til fortællingen, mens jeg tilfører fantasi og spænding”, fortæller Lotte Petri.

Læs mere om Lotte Petri på Lokal Forfatterweb 
 

Materialer