Læse

Statist i Sommerdahl-film?

Læse Af: Biblioteket 11. Apr 2019 0 kommentarer
Til sommer optages nogle af Anna Grues krimier i Helsingør. Og du kan være med.

Af bibliotekar Anette Thede

Tv-serie i otte afsnit

Krimiserien 'Sommerdahl' bliver nu en tv-serie i otte afsnit. Den bliver optaget i og omkring Helsingør fra maj – september 2019 på hverdagene. Filmholdet skal bruge statister. 'Du behøver ikke at have nogen erfaring; du skal blot have tid og lyst til at opleve en optagelse; så caster jeg dig efter dit look, en af de dage du kan – og vi lige har brug for en som DIG!', skriver castingfirmaet. Man modtager et gavekort på 200.- som tak.

Sådan gør du, hvis du vil være statist

Send en email med vedhæftet cv på én enkelt side med portrætfoto (en selfie som du ser ud i dag), mailadresse, telefonnummer, højde, vægt, alder og sko og tøj størrelse, lidt om din erfaring og uddannelse, særlige kendetegn og evner (har du kørekort, kan spille et instrument ...). Send mailen til casting@dkman.dk

Den skaldede detektiv

Forfatter Anna Grue har skrevet syv bøger i serien om Den skaldede detektiv, Dan Sommerdahl. Han er egentlig reklamedirektør, men falder over den ene forbrydelse efter den anden i den fiktive by Christianssund. I 'Et spørgsmål om penge' falder en hovedrig playboy død om på en byggeplads. Sagen viser sig at involvere stoffer, sorte penge og et helt overflødighedshorn af attraktive kvinder. I 'Den skaldede detektiv' jagtes en teenagedreng af den morder, der også dræbte hans to ældre søskende, da de var i samme alder. Læs mere om serien med Den skaldede detektiv på Anne Grues hjemmeside.

Valgte Helsingør

Tv-serien om Sommerdahl kommer til at foregå i Helsingørs gader, da ønsket fra starten var, at serien skulle optages i en dansk provinsby med havn, skov, strand, lokal politistation og et levende kulturliv. Helsingør blev valgt på grund af byens idylliske og historiske identitet, og fordi den har alt, hvad der skal til for at danne en visuel ramme.

Tilføj kommentar

Materialer: