Poetry slam - "Salt" af Peter Dyreborg (Live)

Nordisk litteraturfestival: nORD - den 16. og 17. september.

Poetry slam på dansk, svensk og norsk

Af: Biblioteket 12. Aug 2016 0 kommentarer
Tags: 
En dyst på ord. Oplev tre af Skandinaviens bedste poetry slammere i et underholdende show, der viser dig alt dét, du ikke vidste, digte kunne være. Fredag 16.9 kl. 18.30.

Ingen rekvisitter, udklædning og instrumenter. Kun ord

Sjove digte, skæve digte, digte der handler om noget, og ikke mindst lækre digte, digte der smager godt, digte der slår, og digte med hår. Kun originale værker. Ingen brug af rekvisitter. Ingen brug af instrumenter. Ingen udklædning. Kun ord. Poetry slam er en konkurrence. En battle på ord. Lige nu og her. 

Tidligere dansk mester

Peter Dyreborg er digter og tidligere dansk mester i poetry slam. Han har udgivet flere bøger. Som spoken word-performer var han med til de allerførste poetry slams i Danmark i 1998, og siden har han optrådt over det meste af landet og Europa, og er i dag blandt andet engageret på Det Kongelige Teater.

En af Sveriges ledende Spoken Word-poeter

Oskar Hanska er flere gange blevet kåret som Svensk mester i poetry slam, Skandinavisk Mester og Europas bedste poet i VM i Frankrig. Turnéer i Sverige og 10 andre lande i Europa, Sydafrika og USA. Han har udgivet flere cd’er og turneret med egne forestillinger, ligesom han er blevet nomineret til og har vundet flere priser.  

Norsk poet of forfatter

Fredrik Høyer er en norsk poet og forfatter. Høyer er mest kendt for sin spoken word-poesi, som kan beskrives som en blanding af traditionel digtekunst, rap, stand-up og teatermonolog. Hans skønlitterære debutroman, Månehund & fatter'n, blev udgivet på Aschehoug forlag i 2014. I august 2016 udkommer digtsamlingen Grønlandsūtraen, som udgives som både som bog og LP, samt sættes op som egen forestilling på Nationaltheatret.

Se Peter Dyreborg

 

Se Oskar Hanska

 

Se Fredrik Høyer

 

 

Se programmet for nORD
Se i øvrigt nORD Ung - en samlet oversigt over arrangementer egnet for unge.

Ny nordisk litteraturfestival, nORD

nORD er Kulturværftets store nordiske litteraturfestival med forfattersamtaler, interviews, oplæsninger og performance. nORD foregår i år den 16. og 17. september.
 

Tilføj kommentar