Lån en familiepose

23.06.20
Et godt tilbud til den travle børnefamilie.

Familieposen er et tilbud til de børnefamilier i Helsingør kommune, 
som har svært ved at finde tid til at besøge biblioteket, 
eller som har lyst til at lade sig inspirere af en bibliotekar. Vi sørger for, at familieposen er sammensat, så den passer til lige netop jeres families ønsker. Og at den er klar til afhentning.

Servicen er selvfølgelig gratis.
I familieposen kan der være bøger, musik, lydbøger og magasiner til både børn og forældre.

Sådan fungerer det

I kommer forbi et af vores børnebiblioteker og modtager et profilskema, som I selv udfylder eller i samarbejde med bibliotekaren. Familieposen kan bestå af bøger, musik, lydbøger og tidsskrifter til både børn og forældre. Vi gemmer ikke oplysninger om tidligere lån, så gengangere kan forekomme.

Hent et profilskema på dit lokale bibliotek. 

Det er der i familieposen


Familieposen kan bestå af bøger, musik og lydbøger og magasiner til både børn og forældre. Familieposen sammensætter vi ud fra skemaer, som vi udfylder sammen med jer. Vi gemmer ikke oplysninger om tidligere lån, så gengangere kan forekomme. 

Lånetiden er 1 måned


I kan have materialerne én måned, og de kan fornyes via telefon eller via hjemmesiden. I henter jeres familiepose i skranken på biblioteket i den betjente tid. Vi lægger en kvittering i familieposen for hvert udlån. Aflevering står I selv for.
I kan selvfølgelig til hver en tid melde familieposen fra.
 
Lyder det som noget for jeres familie?  Så kom ind på børnebiblioteket på Kulturværftet eller et af lokalbibliotekerne i Espergærde og Hornbæk og hør mere om familieposen eller ring til os.