Læse

Sommerlæsning!
Bibliotekets personale anbefaler

Kærlighed og Young Adult

Læse Af: Biblioteket 7. Jun 2018 0 kommentarer
Kærlighed er mange ting. Fra unge kræftramtes håbløse fremtid til fyrige erotiske eskapader.

Retur til Sommerlæsning

Exit West

af Mohsin Hamid
Var en af Obamas yndlingsbøger i 2017. En magisk-realistisk kærlighedshistorie om Saeed og Nadia, der forelsker sig, mens deres by i Mellemøsten er under belejring. Konflikten tilspidser, og de vælger at flygte til den vestlige verden sammen gennem magiske døre.
Anbefalet af
bibliotekar Nadin Haddad Vinter

Min mands hemmelighed

af Liane Moriarty
'Domestic Noir' om en kvinde, der en dag åbner husbondens brev, hvorpå der står 'Må først åbnes når jeg dør'. Om livets overraskende tilfældigheder og svære valg.
Anbefalet af
biblioteksassistent Dorthe F. Johannessen

Fanny

af Erica Jong
Livlig, feministisk udgave af en erotisk klassiker. Om en rapkæftet prostitueret, der møder pirater og røvere, men også om dobbeltmoral og kvindeundertrykkelse i 1700tallets England.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Intet tilgivet

af Rolf Lund
En rigtig god bog hvor baggrunden er kampene mellem de unge og politiet op til rydningen af Ungdomshuset i 2007. Gymnasiepigen Maja forelsker sig i en af aktivisterne, og politibetjenten Bjarne genoptager forholdet til sin ungdomsflamme, der viser sig at være Majas mor. Så mødes Maja og Bjarne.
Anbefalet af
bibliotekar Hanne Pedersen

En flænge i himlen

af John Green
Tidsløs, fængende og rørende fortælling. John Green har en fabelagtig evne til at fokusere på det positive i livet, når alting kan virke håbløst.
Anbefalet af
studerende Mathilde Gericke

Da hun forsvandt

af Gayle Forman
Fortsættelsen til successen ’Hvis jeg bliver’. En inspirerende historie om 2 unge mennesker, som verden ikke kunne skille ad.
Anbefalet af
studerende Mathilde Gericke

HOMO Sapienne

af Niviaq Korneliussen
En prisbelønnet, modig og ret sjov roman om at være anderledes i Grønland. De fem unge - to lesbiske, en bøsse, en biseksuel og en transseksuel – og deres problemer er såre almindelige, og romanen kunne også  foregå her i Helsingør.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Sagen om den utro Klara

af Michal Viewegh
Norman er sygeligt jaloux og hyrer en privatdetektiv til at undersøge, om hans unge kæreste Klara er utro. Detektiven følger Klara på en turisttur til Kina. Portrættet af Kina er bestemt ikke noget, det kinesiske turistbureau vil synes om.
Anbefalet af
bibliotekar Anette Thede

Tilføj kommentar

Materialer: