Burn After Reading Trailer (HD) Official Coen Brothers

Snup en god film med hjem

Film Af: Biblioteket 20. Jul 2015 0 kommentarer
Lån dvd´er på biblioteket
Af digital redaktør Anette Thede
 
Burn after Reading
En suveræn komedie af de amerikanske Coenbrødre. Da Linda og Chad falder over en disc med fortrolige CIA-oplysninger i et fitnesscenter, ser de muligheden for at score kassen. Det er imidlertid ikke så let, som de tror.
 
Night train to Lisbon 
Raimund Gregorius lever stille i Bern, da han redder en ung kvinde fra selvmord og pludselig befinder sig i nattoget til Lissabon med en bog som eneste pejlemærke. Bogen fører ham sammen med mennesker, som i 1960'erne var med i modstandsbevægelsen mod diktatoren Salazar.


Arn
Arn forelsker sig i den skønne Cecilia, og hun bliver gravid inden de bliver gift. Som straf sender kirken hende i kloster og ham til Jerusalem som tempelridder. Men ingen af dem tvivler på, at de en dag vil blive genforenet.

Mit liv med Liberace
I 1977 møder entertaineren og pianisten Liberace den unge Scott Thorson, som han indleder et hemmeligt, men også stormfuldt kærlighedsforhold til. Scott bliver samtidig ansat som Liberace's protege og chauffør.

Rush
Hans ansigt blev vansiret ved en frygtelig formel 1 ulykke. Få uger senere sidder Niki Lauda trods frygtelige smerter igen i raceren til sæsonens sidste løb. Det løb der skal afgøre verdensmesterskabet mellem ham og hans store rival James Hunt.
 
3096 dage
I 1998 bliver den 10-årige østrigske pige Natascha Kampusch kidnappet på vej til skole af Wolfgang Priklopil, der nøje havde planlagt ugerningen med et lille specialbygget rum i sin kælder. Først i 2006 ser Kampusch sit snit til at flygte fra rædslerne.
 
What Maisie knew
Den 7-årige Maisie befinder sig midt i forældrenes bitre strid om forældremyndighed. Maisie må selv klare at bevare overblikket over sit liv, da hendes forældre forsømmer hende og finder nye partnere. Det viser sig, at bonusforældrene bliver Maisies nærmeste hjælpere i hendes, liv der er splittet mellem de to forældre.
 
Mud
De to drenge Ellis og Neckbone elsker at udforske Mississippifloden og de små øer der ligger rundt omkring. En dag støder de ind i en mystisk beboer på en af øerne. Det bliver et møde der ændrer drengenes liv.
Captain Philips. Bygger på en virkelig historie fra 2009. Om et danskejet fragtskib der bliver kapret af fire somaliske pirater, og den psykologiske tvekamp der foregik mellem skibets kaptajn Richard Phillips og piraternes leder Muse. 

Tilføj kommentar