Foto fra filmen
Michelle Yeoh fik en Oscar for bedste hovedrolle i 'Everything everywhere all at once'.

Se Oscarvinderen på Filmstriben.dk

15.03.23
Den vandt ikke færre end seks Oscars. Blandt andet for Bedste Film. Se 'Everything everywhere all at once' helt gratis på Filmstriben - 'bibliotekernes Netflix'.

Kæmpe dildoer i actionkomedie

'En absurd-komisk kung fu-komedie', kaldte filmmagasinet Ekko årets store Oscarvinder og kvitterede med fem sjældne stjerner. Talende sten, kæmpe dildoer og fingre, der forvandler sig til pølser. Det er nogle af de eventyrelementer, som 'Everything everywhere all at once' er så fuld af. Filmen er en hæsblæsende tour de force om Evelyn Wang, der som vaskeriejer har problemer med kunderne, skattevæsenet og sin familie. Men vupti ryger hun over i et andet univers, hvor hun på bedste superheltemanér skal redde hele universet.

Se filmen helt gratis via dit bibliotekslogin

Som borger i Helsingør har du adgang til gratis at bruge otte point på Filmstriben hver måned. 'Everything everywhere all at once' koster fire point, og er du til eventyr, midtlivskriser, action eller bare et godt grin, så er de fire point givet godt ud. Du ser filmen ved at bruge dit bibliotekslogin og oplyse, at du bor i Helsingør Kommune.
Læs evt. mere om Filmstriben