Børn

Lån ebøger og lydbøger på eReolen.dk

Lydbøger & e-bøger til unge. 15 gode bøger

Børn Af: Biblioteket 20. Mar 2020 0 kommentarer
De blå titler på eReolen kan altid lånes uden kø, så her er lidt til hjemmedagene.

Nils A. Schou – Fucking forelsket – lydbog og ebog

Andreas er 15 år. Hans mor døde for 8 måneder siden, og han savner hende. Andreas er også forelsket i Monni, der kommer sammen med skolens sejeste, Tom P. Men Monni har selv problemer, og Andreas er en god ven.

Annie Bahnson – Hvor solen skinner om natten – lydbog og ebog

Veninderne Freddy og Lulu rejser til Grækenland på chartertur, da de bliver studenter. Freddy skal starte på jura, men er ikke så sikker på, at det er det, hun vil. Habib flygter fra borgerkrig og rædsel i Syrien. I Grækenland møder han de jævnaldrende danske piger, og det ændrer deres livsbane.

Bettina Stuhr Lindskow – At danse mellem glasskår – lydbog og ebog

Roses liv handler om dans, dans og atter dans. Sammen med dansepartneren Christian er hun midt i finalen i europamesterskaberne. Pulsen er høj, men pludselig forsvinder alting og Roses liv tager en drastisk drejning.

Sara Engell – 21 måder at dø – lydbog

Engang var de 15-årige Stella og Amalie bedste veninder. Med udgangspunkt i jalousi lægger Amalie Stella for had og får flere og flere med i et mobbeprojekt, som langsomt nedbryder hende.

 Anika Eibe – Er du okay, Marie? – lydbog og ebog

Om Marie, der går fra at være mobbeoffer til pludselig at være eftertragtet af drengene uden at livet bliver spor nemmere. Der er flere bøger i serien.

Lise Bidstrup – En som Nora – lydbog

Nora har det ikke nemt. Hun føler ikke hun passer ind nogen steder. I skolen bliver hun mobbet og hendes mor synes ikke, hun er en "rigtig" pige. Nora gemmer sig i bøgernes verden. Alting ændrer sig da hun får arbejde hos den mystiske fru Drissing.

Kristina Aamand – For enden af din pegefinger – lydbog og ebog

17-årige Sheherazade føler sig klemt mellem forventningerne til hende som en god muslimsk pige og hendes egne ønsker til livet. Da hun møder den jævnaldrende Thea, åbner der sig en helt ny verden af muligheder.

Thorstein Thomsen – Min smukke taber – lydbog og ebog

Mille er ung i 90'erne og bor et sted i Jylland. Men det er ikke let at være hende med en ondskabsfuld stedfar og en forelskelse i den forkerte.

Lise Bidstrup – Eddus drager – lydbog og ebog

Eddus talent for at flyve med drager fører ham direkte ind i bandemiljøet. Narkobaronen Don har store planer med ham, og 15-årige Eddu drømmer om hurtige penge og om Paula.

Nicola Yoon – Alt eller intet – lydbog og ebog

Madeline på 17 lider af en sjælden sygdom, der gør hende allergisk over for alt, og hun har ingen fysisk kontakt med verdenen uden for sit hjem, før en ung mand flytter ind ved siden af, og en kærlighedshistorie vækkes til live.

Becky Albertalli – Hvis det er os – lydbog

Tror du på kærlighed ved første blik? På skæbnen, tilfældighedernes spil, universet og alt det der? Arthur og Ben mødes tilfældigt på et posthus, men er det skæbnen eller deres eget hårde arbejde, der forvandler den første forelskelse til kærlighed?

Sarah Engell – Valget – lydbog

18-årige Zenia er en idealistisk ungdomspolitiker, som står midt i et svært valg. Vil hun redde den lille flygtningepige, Lilas, som er kommet alene til Danmark? Eller skal hun arbejde politisk for bedre forhold for alle flygtninge i Danmark?

Karen M. McManus – En af os lyver – lydbog

Fem high school-elever sidder efter, men i løbet af timen bliver Simon myrdet. Alle har set, at ingen af de andre har gjort det, men hver især har de hemmeligheder, som de vil gøre alt for at holde skjult. Simon stod bag en app med sladder, og efter hans død bliver deres hemmeligheder alligevel offentliggjort. Hvordan hænger det sammen?

Michella Rasmussen – Stalker – lydbog

Gymnasieeleven Julie begynder at modtage små romantiske breve fra en ukendt tilbeder. Først føler hun, at det er spændende og hun deler oplevelsen med sine veninder i klassen, men situationen tager snart en uhyggelig drejning, og Julies familie bliver også involveret

Ditte Wiese – Provinspis – lydbog

Ida er tæt på at være færdig med 3.g og det kan kun gå for langsomt med at komme væk fra provinshullet, når først hun har fået studenterhuen. Men der er en del ting, der spænder ben for Ida, ikke mindst hende selv.

Tilføj kommentar

Materialer: