Hvem er Bamse Hansen?
Han er en store bamse bjørn, som bor på Kulturværftet i børnebiblioteket. I januar til maj har han fået rejsefeber.

Daglige aktiviteter på biblioteket

Børn Af: Biblioteket 20. Feb 2020 0 kommentarer
Her kan I se hvad I kan lave når I svinger forbi børnebiblioteket på Kulturværftet.

Men Bamse Hansen er slet ikke færdig med at rejse! Han har planlagt at lette anker, tænde op under brænderen på sin nybyggede luftballon og tage ud på nye eventyr.

Bamse Hansen har lavet sig en forrygende rejseplan. Han starter med at sætte fut under ballonen og svæve op mellem de blinkende stjerner. Her kan I læse hele Bamses rejseplan.

Bamsepas

Hvis man skal rejse til udlandet har man brug for et pas. På børnebiblioteket kan man også få sit helt eget pas. I perioden januar til maj kan man også få stempler i sit pas, når man laver en aktivitet på biblioteket eller tager til et arrangement.

Leg jer til andre steder

På Kulturværftet og på Espegærde Bibliotek kan børn drømme sig væk til et andet sted. Med googles og flyvehjelm kan de flyve- langt væk- til nye spændende steder.

Legekasse

Lån legekufferten og grib et sværd, og du er straks selv forvandlet til én.

Nu er du klar til at tage på eventyr med Nomer sværd, Nomer maske, kappe og kalejdoskop. Der er også mulighed for flere kan spille en omgang Nomer spil med hinanden

Se film i hulen 

Den store bjørn som sidder i børnebiblioteket, på Kulturværftet, tager op til stjernerne og får stjernestøv på snuden. Vi har fundet film frem, hvor andre ser på stjerner. I Hulen, kan I sidde under ”stjernehimlen og se 3 små film. Her kan I se filmprogrammet.

Lyt til Bamse Hansen's rejsefortælling

Bamse Hansen har en rigtig gammel radio, som er fyldt med lyd og en god historie. Når du kommer ned på biblioteket og lytter i hovedtelefonerne, fortæller Bamse Hansen om sin rejse til en forunderlig verden. I februar og marts kan du høre om Bamses oplevelser i Nomerskoven. 

Kreative udfoldelser og opgaver

Bamse Hansen er kommet til en skov, hvor fuglene og dyrene ser helt anderledes ud end i Helsingør. Her bor også små væsner, som hedder Nomerne. Børn og barnlige sjæle har mulighed for at lave forunderlige foldedyr og farvelægge Nomerne.

Souvenirs fra rejser

Børnene kan gå på opdagelse i Bamse Hansens hus. Han har taget souvenirs med hjem fra sin ballonfærd. Se om du kan finde smukke glimmer glaskugler.

Tilføj kommentar

Materialer: