Børn

Adventsfilm i Hulen

Børn Af: Biblioteket 12. Nov 2019 0 kommentarer
Børnebiblioteket på Kulturværftet viser film i Hulen for de mindre børn (3-6 år) hver søndag i advent.

Hele familien er velkommen til at hygge sig hos os med film, som kan få jer i ægte julestemning.

Programme ser sådan ud:

1. december:

I kan se en flere små korte julefilm. I skal møde Cirkeline og musene der gøre sig klar til julen. De skal lave gaver, bage kager og de skal selvfølgelig også ud i skoven og finde et juletræ.
Boris kommer på besøg hos Rita og Krokodille, hvor de skal bage pebernødder. Det viser sig ikke at være helt nemt, fordi Krokodille vil rigtig gerne spise dejen før kagerne er færdige. Mon det lykkedes at få lavet pebernødder med Boris?
Vitello har hørt, at det kun er de artige børn der får julegaver. Vitello ved godt, at han ikke har været helt så artig, men måske kan han rette op på det?
Vi skal også møde hundehvalpen Snowy, som har mistet sin mor og sit hjem. Den forfrosne hvalp møder heldigvis to børn, som vil finde et godt hjem til Snowy før det bliver jul.

8. december:

De elskede Disney klassikere fejre jul som de har gjort det i mange år. I kan gense Bambi der kommer på glatis, Mickey og hans venner synger julesange og der bliver pyntet op på det store slot af Skønheden og Udyret.
Dansk tale. Tilladt for alle.

14. december

Vi tager til Sverige, hvor Astrid Lindgrens elskede figurer gør sig klar til julen. Pippi og Hr. Nilsson skal bage brunkager i Villa Villekulla, Ronja Røverdatter står på ski, men må reddes af rumpenisserne. Emil vil gerne gøre noget godt for de gamle på fattiggården og holder en stor julefest på Katholt. Glæd jer også til at møde dem og flere figurer fra Astrid Lindgrens univers.
Dansk tale. Tilladt for alle.

22. december

Vi slutter adventsfilm af med 11 små historier med Gurli Gris. Gurli Gris og hendes bror glæder sig virkelig meget til jul. Gurli Gris og hendes venner skriver en ønskeseddel til julemanden. Mon de får det de ønsker sig?
Dansk tale. Tilladt for alle.

Tilføj kommentar

Materialer: