Om dette arrangement

Tid
13:30 - 15:30
Pris
50 kr.
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Voksne

Verdens Fortælledag på Nordkysten

19.03.23
Verdens fortælledag er en fejring af den mundtlige fortælling som kunstart. I Helsingør inviterer en flok garvede fortællere til syv udvalgte, helt forskellige fortællinger på biblioteket på Kulturværftet.

Det pure opspind og ærlig sandhed
Fire Nordkystfortællerne deltager i fejringen af Verdens Fortælledag. Når her åbnes for mikrofonerne, fortæller de sammen med den lokale fortællertrup, Rolling Stories, historier, der kan være sande, mens andre med garanti vil være det rene opspind. Publikum må selv vurdere, siger fortællerne med glimt i øjnet.

”Når vi inviterer til Verdens Fortælledag lader vi ikke sandheden spærre for den gode historie”, siger Lars Schønfeldt fra Rolling Stories. Lisa Riiser supplerer: ”og vi har skruet op for fantasien i dagens anledning”.

Syv forskellige bud 
Det er for at eksponere Verdens Fortælledag bedst muligt, at de to fortællergrupper er gået i samarbejde om at levere mere end en håndfuld fortællinger på dagen.
Du får syv forskellige bud på historier over året tema af fortællerne: Karl Erik Frederiksen, Beate Richter, Lasse Lundström og Simon Simonsen, Kathrine Løven, Lisa Riiser og Lars Schønfeldt.

Logo fra Verdens Fortælledag af Mats Rehnman
Logo fra Verdens Fortælledag af Mats Rehnman

Sammen kan vi
Årets tema er ”Together we can” - eller på dansk: ”Sammen kan vi … ”. Og det er netop det fortællerne fra nordkysten gør – står sammen – når de fortæller syv sjove, rørende, tankevækkende, fantastiske, opdigtede og personlige historier. 

Det sker søndag den 19. marts på Kulturværftet, DÆKKET 2.sal kl. 13:30-15:30. Billetter á 50,- kr. købes på www.billetto.dk ”Verdens Fortælledag på Nordkysten”.

Snacks og drikkevarer kan købes i Spisehuset.

Praktiske oplysninger

Dækket, 2. etage. Billetter á 50 kr. købes på billetto.dk