Torsdag 29. november

19:00 - 21:00

Kulturværftet

For voksne

65 kr.

Film & Folk: Fædre og sønner

for voksne
Tags: 
- og en snak med Michael Haslund-Christensen

Se den hjertevarme og eventyrlige filmkrønike om tre generationer af Haslund-Christensen-mænd; om heste, kvinder, spioner, konger og kunsten at vrikke med ørerne. Og mød filmens hovedperson og producer Michael Haslund-Christensen til en snak om filmen.

Familien Haslund-Christensen

De fleste danskere kender familien Haslund-Christensen af omtale. Søren Haslund-Christensen var i mange år Hofmarskal for Dronningen. Hans far Henning Haslund-Christensen var en berømt opdagelsesrejsende, forfatter og som sin søn ridder af Dannebrog. Hans arbejde i Fjernøsten havde stor betydning for vores viden om blandt andet Mongoliet.

Hemmeligt dobbeltliv

I filmen er Michael og hans far Søren på loftet for at finde skjulte skatte fra fortiden. Michael har hørt rygter om, at bedstefar Henning levede et hemmeligt dobbeltliv som britisk agent og våbensmugler. Nu vil han finde ud af, om det er sandt. Han vil også gerne have tid sammen med sin far, for Sørens helbred skranter og tiden er knap.
Han får lokket sin far med på eventyr – som de har været så mange gange tidligere i deres liv – på en rejse i farfarens fodspor tilbage i tiden til en historie om kærlighed og afsavn og et storslået spionkomplot, der involverer både farfar Henning og mægtige imperiers kamp om verdensherredømmet.

Instruktøren  

Filmen er instrueret af Andreas Dalsgaard, der er uddannet i antropologi og som filminstruktør ved Den Danske Filmskole. Han har instrueret en række prisvindende film og arbejder med udgangspunkt i antropologien i en kombination af deltagende observation, dybdegående research og legesyg fortællelyst.

Mød Michael Haslund-Christensen

Ved filmvisningen møder Michael Haslund-Christensen publikum til en snak om filmen - og rejsen tilbage i familiens fortid. Ud over at være filmens hovedperson er han også filmens producent, lige som han gennem årene har produceret en række film, ofte dokumentarfilm og ofte film, der er optaget i arktiske og asiatiske regioner.

Film & Folk

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Kulturværftet og Biblioteket Kulturværftet.
Film & Folk er et fast filmformat på Kulturværftet, hvor du kan opleve både spillefilm, aktuelle dokumentarfilm, foredrag og snak med forskellige filmfolk.

©HaslundFilm

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår på Lille Scene, Kulturværftet.

Kaffe, te, øl, vand og snacks kan købes i salen forud for filmen.

 

Lille Scene

Tilføj kommentar

Flere arrangementer Torsdag 29. november

Event Dato