""

Om dette arrangement

Tid
10:00 - 17:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Espergærde Malegruppe udstiller på Espergærde Bibliotek

02.06.21 - 29.06.21
Fra den 2. juni til den 29. juli udstiller medlemmer af Espergærde Malegruppe i ”Galleriet” i forhallen på Espergærde Bibliotek. Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid som p.t. er mandag kl. 10 – 18, tirsdag til fredag kl. 10 – 17 og lørdag kl. 10 – 14. 

Der vil ikke blive afholdt fernisering grundet corona-restriktioner.

Malegruppen blev dannet for 51 år siden, men i det seneste år har det, grundet pandemien, ikke været muligt at mødes i Helsingørs Kommunes kulturhus, Egegården, i Espergærde. Den nuværende udstilling baserer sig derfor primært på malerier lavet hjemme. 

Til gengæld nyder gruppen nu igen at kunne samles til gensidig inspiration og hyggeligt samvær.

Espergærde Malegruppe er godkendt af Helsingør Kommune som en frivillig, ikke erhvervsdrivende forening. Der er for tiden ca. 20 aktive medlemmer.

I vedtægterne er gruppens formål defineret som: ”Gennem kunstneriske vejledere og museumsbesøg at styrke enhver form for kreativ udfoldelse inden for akvarel-, akryl- og oliemaling m.m.”

Der males på Egegården i Espergærde i Stald 3. Gården ligger i det oprindelige Tibberup og ejes af Helsingør Kommune. Gruppen samles hver onsdag kl 14.00–16.30 fra begyndelsen af september og til udgangen af maj.

! 2020 havde malegruppen planlagt 50 års jubilæumsudstilling på Espergærde Bibliotek. Som så meget andet måtte den aflyses på grund af coronapandemien. Gruppen glæder sig til at vise sine værker på Espergærde Bibliotek.
 

Tags