""

Om dette arrangement

Tid
7:00 - 19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
For alle
Udstillinger

Espergærde Malegruppe udstiller på Espergærde Bibliotek

02.09.20 - 30.10.20
Espergærde Malegruppes udstilling har overskriften: "VI ER HER ENDNU".

Bo Linneke fortæller:

”Espergærde Malegruppe blev etableret i 1970 og vi maler sammen på Egegården i Espergærde. Gruppen har for tiden 19 medlemmer. Vi havde planlagt at fejre vores 50 års jubilæum med en udstilling på Espergærde Bibliotek i foråret i år. Vores borgmester havde sagt ja til at åbne udstillingen i forbindelse med ferniseringen. Grundet corona-pandemien kunne intet gennemføres. 

Biblioteket har nu givet os mulighed for at udstille i Espergærde fra den 2. september og til den 30. oktober. Vi har valgt ikke at afholde fernisering, og vi ved endnu ikke hvilke billeder, der vil blive udstillet, idet vi ikke har kunnet mødes på Egegården i det sidste halve år.

Vi er dog stillet i udsigt, at Egegården snart åbnes for kulturaktiviteter. Vi glæder os til at kunne fortsætte med vores aktiviteter, der omfatter maling med akryl- og vandfarve, samt tegning.”

Udstillingen kan ses i bibliotekets åbningstid, mandag til fredag kl. 7 – 19 og lørdag kl. 7 – 16.

Dele af udstillingen er ophængt i salen. Når der ikke er arrangementer i salen er der adgang i bibliotekets betjente tid, mandag kl. 10 – 18, tirsdag til fredag kl. 10 – 17 og lørdag kl. 10 – 14