Søndag 10. december

11:00 - 12:00

Kulturværftet

For børn

Villads fra Valby på julebesøg i Helsingør

for børn
Villads mor, forfatteren Anne Sofie Hammer, besøger jer på Biblioteket. Hun vil læse højt og fortælle om den dejlige dreng fra Valby og hans jul. Efter højtlæsningen bænker vi os ved langbordet og spiser dejlig risengrød – med mandel!

Der er max julehygge med Villads fra Valbys jul og knas og kravlenisse-klip på biblioteket.

Har du nogensinde tænkt over, om nisser findes i virkeligheden? Og hvis de gør - tror du så, man kan få dem at se? Det tænker Villads rigtigt meget over denne jul, hvor han både har en rokketand og er rykket op i 1.V. I bogen kan du bl.a. høre om nissefælder og tandfeer, forsvundne nintendoer, krokodiller i kloakken, kravlenisser og juleklip. Om at blive væk i juletivoli - og om den helt særlige kriblende fornemmelse i maven, som julen altid giver.

Bøgerne om Villads fra Valby er blevet bestsellers blandt piger og drenge fra 4 år og op til 9. Det er historier, der ligner det helt almindelige liv, som det ser ud for børn omkring skolestart.
Villads tænker meget over, om der overhovedet findes nisser. Han tænker også over, hvor de forsvundne nintendoer er blevet af, og over krokodiller i kloakker og rokketænder og kravlenisser.  Anne Sofie læser
Risengrød ved langbord

Risengrød ved langbord

Efter højtlæsningen bænker vi os ved langbordet og spiser dejlig risengrød – med mandel!


 

Tilføj kommentar

Event Dato