JUPITERS ØJE - Paul Banks & Charlotte Halberg

Søndag 19. januar

14:00 - 14:45

Kulturværftet

For børn

Fri entré. Tilmelding på billetten.dk eller på biblioteket.

”Jupiters Øje” – en musikfortælling

for børn
Tags: 
Hvordan er der mon ude i rummet?

Hvordan er det at være vægtløs?

Og hvordan er det egentlig at flyve i månedsvis i en uendelig sort nat, omgivet af milliarder af funklende stjerner? 

”Jupiters Øje” handler om pigen Olga og astronomen Professor Olsen og deres rejse til Mars. Historien tager sin begyndelse, da professoren bliver Olgas nye og meget støjende nabo. Ved en fejl kommer Olga med på professorens rejse til Mars! Dette er blot den første af adskillige dramatiske begivenheder i en koncertfortælling fyldt med sange og musik.


Musik, fortælling og sange er skrevet af Paul Banks  & Charlotte Halberg.

Duoen modtog i 2018 musikforelæggernes Carl-Prisen som komponister i børnemusik for musikfortællingen ”Tidsrøver”.

Om Paul og Charlotte

Paul Banks har været kendt som en stilskabende guitarist, sanger og skriver i over 35 år. Han har udgivet 12 albums i eget navn og har derudover medvirket på omkring 100 albums som sideman. Han har blandt andet modtaget komponistforeningen DJBFA’s hæders-pris, to Danish Music Awards priser, samt prisen for ”Årets Danske Bluesnavn” (2006). Han spiller mange solokoncerter, danner duoer med saxofonisten Jakob Dinesen og guitaristen Aske Jacoby spiller i ”Musikorkestret” og i trio med Kristian Jørgensen og Thor Backhausen.

Charlotte Halberg har i over 30 år spillet på sine fløjter i en lang række akustiske orkestre inden for jazz, verdensmusik, folkemusik samt spillet teatermusik.

Hun spiller for tiden med adskillige orkestre med koncertprogrammer for både voksne og børn. Blandt disse kan nævnes en duo med marimbaspilleren Kaj Stensgaard, trioen XONG med pianisten Irene Becker og den vietnamesiske dan tranh-spiller Than Thuy og trioen Halberg/Clausen/Andersson.

Praktiske oplysninger

Arrangementet foregår i børnebiblioteket på 1. etage.

Aldersgruppe: Familiekoncert for de 5-10 årige.

Tilføj kommentar

Materialer: