Lektørudtalelse

Forfatter: Maria Sjøblom

Kort om bogen

Pa Salt er død og søstrene forbereder en fælles sejlads for at mindes ham. Da familiens advokat afslører, at der muligvis findes endnu en søster, starter en jordomspændende eftersøgning i kapløb med tiden, mens en dyster familiehistorie trækker tråde fra New Zealand til Irland. For læsere af slægtshistorier og kærlighedsromaner

Beskrivelse

Mary-Kate skjuler sig i New Zealand, hvor hun har lagt definitivt afstand til sin opvækst i det dengang uroprægede Irland. Hendes elskede mand er død, deres 2 børn er nu voksne og nu vil hun ud og rejse. Men hun føler sig konstant forfulgt uanset hvilket land, hun lander i. Er det fortiden, der endelig indhenter hende eller er der noget helt andet på spil? Da hendes datter også bliver kontaktet af 2 mystiske kvinder, som spørger efter hendes meget specielle ring, ser hun ikke andre udveje end at vende tilbage til fødeøen Irland. Her venter en overraskende familiehistorie fyldt med splid og dybe hemmeligheder. Kan hun virkelig være i familie med kvinder fra hele verden?

Vurdering

Lucinda Riley har opnået verdensomspændende succes med serien "De syv søstre". Dette 7. bind giver et medrivende indblik i den irske borgerkrig, imens sløret løftes en smule for Pa Salts hemmeligheder. Forfatteren har overraskende afsløret, at der udkommer et 8. bind i serien med titlen "Atlas - Historien om Pa Salt"

Andre bøger om samme emne

Nyd også den omfangsrige skotske slægtshistorie i Outlander. [bind 1]Den engelske kvinde af Diana Gabaldon