Gå i køkkenet og find selvomsorg og glæde ved at skabe og nyde lette desserter. Bogen henvender sig særligt til dem, der er ramt af underskud i form af stress, kroniske smerter el. lign
Emneord
desserter madlavning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.17
Bidrag af
ISBN
9788794162241
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2022)
Omfang
117 sider
Forlag
Wadskjær
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Vælg den søde vej til nærvær og glæde
Den lokale forfatter og mindfulnessinstruktør, Eve Bengta Lorenzen fra Hornbæk, har skrevet en ny bog om mindfulness. Bogen hedder ’Den søde vej til nærvær og glæde’. Da bogen indeholder en række dejlige opskrifter på desserter, står den på biblioteket under kogebøger, nærmere bestemt i 64.17.Læs mere - Nyhed
Eve Bengta Lorenzen
Eve Bengta Lorenzen (f. 1953) har skrevet fagbøger om sårbarhed og mindfulness samt en enkelt digtsamling. Forfatteren bor i Hornbæk.Læs mere
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Dessertopskrifterne er meget nemme, og de fleste er hurtige at lave. Anekdoterne om dessertnegative ekskærester, den oppustede "Dolce" i klosteret på Mallorca og forfatterens hang til stærk kaffe og et stort skvæt rom i den varme kakao, når det hele ramler - "måske er kæresten skredet, computeren hacket..." - efterlader et lidt forvirrende indtryk