Om hjemmesiden

tir, 31-05-2016 08:48

Velkommen på det digitale bibliotek - helsbib.dk

Som bruger, kan du søge efter materiale, forny det du allerede har lånt eller reservere de populære titler som hidtil, og så er den nye hjemmeside designet til automatisk at tilpasse sig skærmstørrelsen på din mobiltelefon eller tablet. Det kan du på i en lang række forskellige medier.

Fire rum

Når du kommer ind her på hjemmesiden finder du fire rum; Viden, Oplev, Frirum og Børn.

Under Viden finder du alle vores bøger, magasiner, spil, film og musik. Det er også her du får adgang til vores mange netbaser og artikler.

Oplev finder du oversigten over bibliotekets arrangementer, både forfatterbesøg, it-caféer og børneaktiviteter. Vi har også tilføjet en overskuelig kalender, så du nemmere kan orientere dig. 

Frirum er et helt nyt univers på det digitale bibliotek. Aktuelle bloggere skriver om alt fra kulturpolitik til tegneserier. Og du må meget gerne deltage i debatten. Log ind og skriv din mening eller kommentar. Det er også her du kan følge med på vores Facebook.  

Det sidste rum Børn, er fyldt med inspiration til børnefamilierne. Her finder I anbefalinger til gode børnebøger, masser af ideer til sjove film og spil.