Om hjemmesiden

tir, 31-05-2016 08:48

Velkommen på det digitale bibliotek - helsbib.dk

I juni 2015 gik Helsingør Kommunes Biblioteker i luften med en helt ny udgave af hjemmesiden. Den er fyldt med inspiration til oplevelser, hvad enten du søger en god bog, har lyst til at deltage i et af bibliotekets mange arrangementer eller har noget på hjerte, som du vil ud med. 

Ambitiøs

’Borgerne i Helsingør Kommune er dem i Danmark, som bruger bibliotekets hjemmeside mest, og derfor har vi også stillet ambitiøse krav til kvaliteten af den nye hjemmeside’, siger bibliotekschef Søren Mørk Petersen. ’Vi har bestræbt os på, at gøre indholdet så levende som muligt ved at blande video, lyd & musik med det skrevne ord, men har samtidig designet en lettilgængelig og meget brugevenlig hjemmeside. 

Tilpasser sig alle medier

Som bruger, kan du selvfølgelig søge efter materiale, forny det du allerede har lånt eller reservere de populære titler som hidtil, og så er den nye hjemmeside designet til automatisk at tilpasse sig skærmstørrelsen på din mobiltelefon eller tablet.

Fire rum

Når du kommer ind her på hjemmesiden finder du fire rum; Viden, Oplev, Frirum og Børn.

Under Viden finder du alle vores bøger, magasiner, spil, film og musik. Det er også her du får adgang til vores mange netbaser og artikler.

Oplev finder du oversigten over bibliotekets arrangementer, både forfatterbesøg, it-caféer og børneaktiviteter. Vi har også tilføjet en overskuelig kalender, så du nemmere kan orientere dig. 

Frirum er et helt nyt univers på det digitale bibliotek. Aktuelle bloggere skriver om alt fra kulturpolitik til tegneserier. Og du må meget gerne deltage i debatten. Log ind og skriv din mening eller kommentar. Det er også her du kan følge med på vores Facebook.  

Det sidste rum Børn, er fyldt med inspiration til børnefamilierne. Her finder I anbefalinger til gode børnebøger, masser af ideer til sjove film og spil.