CD-ORD

tor, 28-05-2015 17:07

CD-Ord er et program for alle, som har svært ved at læse eller skrive, herunder ordblinde.
CD-ORD hjælper med at læse og skrive
CD-ORD er et program, der hjælper dig med at læse og skrive – hvad enten du er ordblind, har svært ved at læse eller skrive, har brug for støtte i undervisningen eller vil forbedre din stavning på dansk eller andre sprog.

CD-ORD læser højt og staver
Du bruger CD-ORD på en computer. CD-ORD består af to dele:
  1. Læsedel - læser al tekst højt fra bl.a. Windows-programmer, e-mail og hjemmesider
  2. Skrivedel -  staver ved hjælp af ordforslag fra indbyggede ordbøger
Du kan scanne dine egne dokumenter via CD-ORD-pc'erne. På alle bibliotekerne i Helsingør Kommune kan du finde medarbejdere, der kan vejlede og demonstrere CD-ORD. Book eventuelt en bibliotekar.

Læs mere om CD-ORD.