Børn

Kan ses i perioden 7. januar - 27. januar

Udstilling: Fem børnehuse er gået til filmen

Børn Af: Biblioteket 4. Jan 2019 0 kommentarer
Se film lavet af vuggestue- og børnehavebørn fra dagtilbuddene i distrikt nord. Filmene kan ses på børnebiblioteket på Kulturværftet i perioden 7. januar – 27. januar.

Dagtilbuddene Nyrup Børnehus, Hellebæk Børnehus, Ålsgårde Børnehus, Hallandsgården og Klatretræet i Hornbæk, har hele efteråret haft film, animation og billedkunst på programmet.

De ældste børn har skabt film under instruktion af filminstruktør Rikke Hallund fra Perlefilm, mens de yngste har lavet baggrunde, skulpturer og billeder sammen med Serine Sinding Yde fra Billedskolen, og derefter produceret deres egne små film sammen med de voksne i dagtilbuddene.

Alle børn har deltaget i det billed- og gruppearbejde, der ligger i at lave en film. Der skal udvikles en historie, laves figurer, indspilles lyd og trykkes på knapper, før man står med et færdigt produkt. For at give børnene et indblik i filmens og animationens verden, har de også været en tur i biografen. De ældste børn besøgte Cinema Centret, mens de yngste har set film i Hulen her på biblioteket.

Som en festlig afslutning, mødtes alle 5 dagtilbud til filmfestival med rød løber og saftevand i Apperuphallen før jul. Her så 320 børn de ny skabte film.

Tilføj kommentar