Børn læser

Lån bøger og sprogkufferter på biblioteket

03.06.20
Der er hjælp at hente, hvis dit barn har svært ved at forstå sproget, siger ordene forkert eller har svært ved at samtale.

Sprogkufferter

Lån sprogkufferter  på biblioteket. Hver kuffert har et emne og rummer forskellige bøger, spil og figurer.

Sprogsporet

Bibliotekernes Sprogspor er bibliotekernes fælles indsats, som støtter sprogstimulering og tidlige læsefærdigheder. Målgruppen for indsatsen er børn i alderen 0-7 år.

Opret en profil på Sprogsporet, og få nyheder, værktøjer og andet indhold tilpasset dig. Det gælder, uanset om du er forælder eller du arbejder med børn og sprog.

Som enkeltperson tilmelder du dig ved at vælge ’login’ på forsiden og oprette en personlig profil. Herefter vil du modtage et nyhedsbrev fra Sprogsporet tilpasset dig.

Bøger

Oplæsning stimulerer fantasien, åbner verdner op og udvider ordforrådet samtidig med, at barnet bliver nysgerrig på skriftsproget. Samtidig er det stadig en god forudsætning for at lære både at læse og skrive. Er valget svært, så vil bibliotekaren altid hjælpe dig med at finde den bedste bog, som passer lige til dit barn og dig. Kom og spørg os.


Dialogisk læsning

Vi har også gode bøger til dialogisk læsning, hvor man læser op på en måde, der aktiverer barnet.  Læs mere om dialogisk læsning.