Alle spiller – næsten..

Spil Af: Biblioteket 30. Jan 2018 0 kommentarer
Der er ikke noget så fedt som et godt computerspil.

Det vil især de fleste teenagedrenge kunne tale med om. Hele 96 % af danske drenge i alderen 13-19 år spiller nemlig gerne computerspil, og halvdelen af dem gør det hver dag. Det viser en ny rapport om danskernes medievaner 2017, som DR Medieforskning offentligjorde den 25. januar.

Det er især spil af typen First-person Shooter og Action-adventure spil, som er populære.

Som spilbibliotekar er dette jo ikke den store overraskelse. Der findes intet bedre end at koble fra og slappe af ved at spille et spil på, for mit vedkommende, computeren.

Her får du mine bud på 4 gode spil, som man kan spille enten alene ellers sammen med vennerne.

Diablo 3, evt. med Reaper of Souls

Diablo-serien er legendarisk. Er du bare en smule interesseret i spil, er denne serie svær at komme udenom. Især Diablo 3 er jeg helt vild med. Og de bugs der var i grundspillet til Diablo 3 bliver rettet i udvidelsen Reaper of Souls. Du kan spille alene eller med vennerne. Du kan klare rifts for at ”level up”, eller du kan spille historien igennem og nyde gensynet med The Butcher, Deckard Cain og Adria.

Skyrim, The Elder Scrolls V

Jeg tør dårligt indrømme, hvor mange timer jeg har lagt i dette spil, men det er mange! Ja, det har efterhånden et par år på bagen, men det holder stadig, hvis du spørger mig. Vælg din karakter og gå eller rid gennem Skyrim. Kæmp imod trolde og drager, fuldfør ”the main quest”, eller kast dig over en af de mange ”side quests” som kan udvides til uendelig med mods. Selv er jeg stor fan af det mod, der forvandler alle dragerne til Thomas Tog.

Det er annonceret, at der kommer endnu et spil, men det vides endnu ikke hvornår.

The Assassins Creed-serie

I denne serie er det svært at fremhæve et spil frem for et andet, men hvis jeg var tvunget, ville Black Flag være det, jeg valgte. Slut dig til det gamle broderskab af lejemordere og fuldfør missioner. Hvert spil foregår et nyt sted i en ny tidsperiode. Det nyeste spil i serien, Origins, foregår fx i det gamle Egypten. Multiplayer-funktionen i spillet blev introduceret i Brotherhood.

FIFA-serien

Personligt er jeg virkelig dårlig til FIFA. Jeg ender altid med at skyde bolden til modstanderne, eller også mister jeg overblikket over, hvilken spiller jeg spiller med nu. Dette betyder dog ikke, at jeg ikke kan værdsætte spillet, for det er superfedt spil at spille med venner, eller online med mennesker man ikke kender, samtidig med man får sig en god oplevelse.

God spillelyst.  Hanna (film-, spil- og musikbibliotekar)

Oprindeligt skrevet af Ballerup Bibliotekerne 19. januar 2018.

Tilføj kommentar

Materialer: