Lytte

eReolen er bibliotekernes gratis tilbud med e-bøger, netlydbøger og podcasts.

Podcasts til de kolde dage

Lytte Af: Biblioteket 16. Oct 2019 0 kommentarer
Vidste du, at der ligger podcasts på eReolen? Her er nogle favoritter.

På stribe – true crime

Værterne Christoffer Greenfort og Andreas Illum dykker ned i seriemordernes mørke sind og uhyggelige skyggeverden. I hver episode går de i dybden med én seriemorders liv og ugerninger – fra Richard Ramirez, også kendt som ”The Night Stalker”, til den gruopvækkende historie om den tyske seriemorder og kannibal Joachim Kroll, der hærgede i 60’erne og 70’erne. Hør en smagsprøve
Hør På stribe

Tid til bøger

Her taler Janus Camara fra Politikens Forlag hver uge med en aktuel forfatter om hans eller hendes seneste bog. Mød for eksempel Sjón, Thomas Rydahl, Puk Damsgård, Carsten Jensen, Sofie Jama og Mads Peder Nordbo.
Hør tid til bøger

Brainstorm

Videnskab.dk's podcast om hjernen. Bl.a. om hvordan vi kan blive snydt af vores hjerne, om sexlyst og om, hvordan man bedst læser til eksamen.
Hør Brainstorm

LYT – en podcast om lyrik

Samtaler med Pia Tafdrup, Klaus Høeck og Lone Hørslev og andre danske lyrikere. Om at føle sig som en digter, modernismen som litterær retning og faserne i et forfatterskab.
En podcast af Silkeborg Bibliotekerne.
Hør LYT

50 opdagelser

Højdepunkter i naturvidenskaben fortalt levende af forskere fra Århus Universitet. Hør bl.a. om Big Bang, bakterier, istiden og kokopper.
Hør 50 opdagelser

Kom i gang med eReolen

Se alle podcasts på eReolen. Læs om, hvordan du bruger eReolen, og hvilke tilbud den ellers har på Lån e-bøger og netlydbøger.

Flere anbefalinger af podcasts

 

 

 

Efter ide af Maria Gram, eReolen.
Illustration: Mutated landscape af Johan Soderqvist.

Tilføj kommentar