Foto af HÅNDPLUKKET-bøgerne
Der er masser at vælge imellem i Håndplukket

Find feriebogen - vi har gjort det nemt!

11.06.21
Vi har købt ekstra ind af særligt efterspurgte bøger og fundet bøger, der ligner.

HÅNDPLUKKET er et nyt tiltag, hvor bibliotekets personale har gjort det lettere for dig at finde den næste store læseoplevelse. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest efterspurgte bøger lige nu - og købt ekstra ind af dem. Disse eksemplarer kan ikke reserveres. Omkring disse gode bøger har vi håndplukket en række andre bøger der på en eller anden måde ligner dem.

Biblioteket Kulturværftet - kvinder i guldalderen og historiske krimier

På Biblioteket Kulturværftet har vi købt særligt mange eksemplarer af bl.a. Jesper Wung Sung, Jespers ’Kvinde set fra ryggen’, af ’1794’ af den svenske forfatter Natt och Dag og nobelpristager Kazuo Ishiguros  ’Klara og solen’. Og har samtidig lagt lignende bøger frem som for eksempel Jette Kaarsbøls ’Den lukkede bog’, Olga Ravns ’De ansatte’ og ’Sigøjnerinden fra Sevilla’ af Ildefonso Falcones.

Espergærde Bibliotek - om at rejse ud og opleve verden

På Espergærde Bibliotek har vi købt ekstra eksemplarer ind af de to store sællerter: ’Pigen fra det store hvide skib’ af Jesper Bugge Kold og Mich Vraa og ’Min fætter er høvding i Samoa’ af DR-vært Johannes Langkilde. Vil man læse noget, der ligner dem, kan man for eksempel læse Lise Ringhofs ’Det er de danske som flygter’ eller Troels Kløvedals levende rejseoplevelser med Nordkaperen.

Hornbæk Bibliotek - humor og Arabien

På Hornbæk Bibliotek ligger stakke med Stine Pilgaards ’Meter i sekundet’ – en af bibliotekets mest efterspurgte bøger. Og samtidig en af de sjoveste, hvis man skal tro både anmeldere og læsere. Har man allerede klukket sig igennem den, kan man overveje at tage Line Knutzons ’Camille Clouds brevkasse’ eller Kristian Bang Foss’ ’Frank vender hjem’ i stedet. også Puk Damsgaards bestseller Arabica er købt specielt ind til HÅNDPLUKKET og ligger - måske - fremme i biblioteket.


Du finder de HÅNDPLUKKEDE bøger på præsentationsborde på både Kulturværftet, Espergærde Bibliotek og Hornbæk Bibliotek hele sommeren fra 15. juni – 15. august.

 

Materialer