Annette Thierry låner på Biblioteket Kulturværftet
Annette Thierry låner på Biblioteket Kulturværftet

Tag særligt populære bøger med på ferie

10.08.20
Hele sommeren har det summet omkring bibliotekernes borde med feriebøger. Der er heldigvis stadig meget tilbage.

Udsendt til lokalpressen den 7. august 2020:
 

Bibliotekets Bedste Bog

Under overskriften ’Bibliotekets Bedste Bog’ kan man finde stabler af den populære Delia Owens ’Hvor flodkrebsene synger’. Også Michael Katz Krefelds seneste krimi ’Skytsengel’ og Malene Ravns roste, historiske roman ’Hvor lyset er’ kan man score fra bordene. Eller den dramatiske historie om en familie under vietnamkrigen ’Vi er kortvarigt smukke her på jorden’ af Ocean Vuong. Udlånet går stærkt, og publikum har taget tilbuddet til sig. Så måske er det helt andre boghits, der ligger fremme om et par dage.

Børn kan stadig få en gratis bog

Børnebibliotekerne fortsætter ’Sommerbogen’, hvor børn kan læse tre bøger, lave en kort anmeldelse af dem og få en gratis bog. Samt deltage i en landsdækkende konkurrence om at tømme en boghandel på fem minutter. Der ligger masser af læseideer til børnene fremme.

Et særligt tilbud

’Det er sommer, og vi vil gerne række en hånd ud til alle vores lånere, som har måtte undvære det fysiske bibliotek i foråret’, siger bibliotekar Annebeth Larsen Møller. – ’Så her er muligheden, hvor både børn og voksne kan finde en rigtig feriebog.’

Åbne biblioteker

Bibliotekerne i Hornbæk, Espergærde og på Kulturværftet er åbne og alle er velkomne. Der er tilgængelig håndsprit og bibliotekerne følger naturligvis myndighedernes anbefalinger.