Nyt om lister på hjemmesiden

06.05.20
Når biblioteket den 22. april foretager den nyeste opdatering af vores hjemmeside, vil der ske nogle ændringer med dine lister under "Mit bibliotek".

Opdateringen foretages for at sikre en større stabilitet og undgå, at lister forsvinder. Opdateringen betyder også en mere forenklet listefunktion, som samtidigt gør det muligt for dig at se din huskeliste og dine gemte søgninger på både bibliotekets hjemmeside og i app’en Biblioteket.

Enkel listefunktion

  • Fremover vil dine lister blive samlet i én liste,  ”Min liste”. Hvis du tidligere har oprettet flere lister med fx bøger og film, vil de altså nu blive samlet i ”Min liste”. Gemte søgninger vil fortsat ligge i en liste for sig, ”Mine gemte søgninger”. Du kan ikke rette, omdøbe eller tilføje noter til de to lister eller oprette nye.
  • Listen ”Materialer, jeg har bedømt” forsvinder, da det ikke længere er muligt at bedømme/rate materialer.
  • Med de nye lister er det ikke længere muligt at dele eller offentliggøre lister via Facebook fx. Hvis du tidligere har offentliggjort en eller flere lister, vil de automatisk bliver rettet til kun at kunne ses på din profil og altså af dig selv.

Du vil kunne se ”Min liste” og ”Mine gemte søgninger” på både bibliotekets hjemmeside og i den nye version af app’en Biblioteket, som forventes at være klar i løbet af april.