""

Luk dig selv ind på biblioteket

12.08.20
Passer det dig bedre at bruge biblioteket på tidspunkter, hvor personalet ikke er tilstede, kan det godt lade sig gøre. Fra den 17. august er der nu endnu bedre muligheder.

Åbning om morgenen

På lokalbibliotekerne Espergærde og Hornbæk er åbningstiderne med en enkelt undtagelse nu tilbage til tiden, før coronaen lukkede bibliotekerne. Det vil sige, at man hver morgen kan lukke sig ind fra klokken 7.00 på de to biblioteker, selvom personalet først servicerer fra klokken 10.00 eller 13.00. 

Åbning om aftenen

Om eftermiddagen kan man trygt blive siddende på biblioteket eller lukke sig selv ind, selvom personalet forlader biblioteket. I Espergærde kan man fortsætte med at bruge biblioteket til klokken 19.00 på hverdagsaftener og lørdag til klokken 16.00. I Hornbæk er der selvbetjent åbent til klokken 21.00 på alle hverdagsaftener samt lørdag aften.

Undtagelsen

Søndag er bibliotekerne i Espergærde og Hornbæk fortsat lukkede. Også for de borgere, der bare gerne vil lukke sig selv ind. Her er Biblioteket Kulturværftet dog åbent med personale klokken 11.00-16.00. 

Se åbningstiderne her.