Foto af Niklas Natt och Dag
Niklas Natt och Dag. Foto: Gabriel Liljevall

Hent det nye arrangementskatalog

20.01.22
Velkommen til et forår med et væld af litteraturoplevelser fra danske og internationale forfattere, livestreaming i videnskabens tegn og meget mere. Hent folderen på biblioteket.

Mød populære forfattere

Mød prisbelønnede og populære forfattere som Niklas Natt och Dag (SE), Elly Griffiths (UK), Lone Hørslev (DK) samt Jesper Bugge Kold & Mich Vraa (DK). I forbindelse med Nordisk Råds Litteraturpris kan du også møde to af de nominerede forfattere til en samtale om deres indstillede værker. Bibliotekets litteraturkonsulent Gro Frank Rasmussen vil med arrangementsrækken ’Debutanterne kommer’ fortælle om nyudklækkede danske forfattere, og hvilke af de nye bøger, du absolut skal læse i 2022.

Vinylcafeer og lytteklub

På Biblioteket Kulturværftet forsætter de musikalske oplevelser, når vi igen byder indenfor til DR Klub Klassisk, Rytmisk Lytteklub og Vinylcafé med musikbibliotekarer, musikskribenter og udøvende musikere.

For børn i vinterferien

Og så kan vi godt afsløre, at vinterferieaktiviteten står i børnenes tegn med krea-værksteder, koncert med ’Sille og Palle’, børneteater og besøg af Katrine Bille fra Ramasjang.
 

Se alle aktiviteter under Oplev.

Et samarbejde

Kulturværftet og biblioteket præsenterer sammen flere LITTERATUR LIVE arrangementer i foråret 2022:
LITTERATUR LIVE: Niklas Natt och Dag (SE) den 22. februar
LITTERATUR LIVE: Elly Griffiths (UK) den 4. april

Forfatterne præsenterer deres nye bøger på biblioteket. Læs indtil da nogle af de populære fra bagkataloget. Se nedenfor.

Materialer