Bibliotek

Ferieservice

Bibliotek Af: Biblioteket 22. Jun 2018 0 kommentarer
Sæt dine reserveringer på pause i ferien og tag en e-bog eller netlydbøg fra eReolen med i tasken. Se også anbefalinger til sommerlæsning fra bibliotekets personale.

Du kan sætte dine reserveringer i bero, mens du er på ferie. Du mister ikke din plads i køen, men står bare på som 'passiv'. Du træder automatisk ind i køen igen, når du atter har mulighed for at besøge biblioteket. 

OBS: Gælder kun for reserveringer af bibliotekets egne materialer. Materialer fra andre biblioteker kan ikke sættes i bero.

Sådan gør du

  • Klik på 'Min side' i topmenuen
  • Log ind
  • Gå ind på 'Min side'
  • Klik på 'Brugerprofil' i venstremenuen
  • Sæt dine reserveringer på pause
  • Udfyld datoerne for, hvornår du er væk (mindst 2 dage før)
  • Tryk 'Gem'

Se hvad bibliotekets personale læser

Find inspiration til sommerlæsningen blandt bibliotekets ansattes anbefalinger - her er alt lige fra H.C. Andersen til faglitteratur, rundt fantasy og Sci-Fi til humor og gode krimier. Læs mere her.

Tag en e-bog, netlydbog eller et magasin med på ferien

I stedet for at slæbe tunge bøger med i kufferten, så log ind på eReolen, eReolen GO og RBdigital og lån e-bøger, netlydbøger og magasiner med til dig og børnene. Læs mere om de digitale tilbud - Bib2go - her.

RBdigital - Se vejledning her.

eReolen og eReolen GO - Se her hvordan du gør.

For at bruge eReolen og eReolen GO skal du være oprettet som låner på et af bibliotekerne i Danmark, og så skal du huske at det kan koste på mobilabonnementet, hvis du ikke har hentet bøgerne ned hjemmefra via et gratis WiFi. Så hent app’en i App Store eller Google Play, den giver mulighed for at downloade titlerne og så du kan læse/lytte uden internetforbindelse.

Læs mere på Ereolen og eReolen GO.

 

Tilføj kommentar