Statuerne ved Kulturværftet iført mundbind.
Statuerne ved Kulturværftet iført mundbind.

Din tryghed til arrangementer

01.10.20
Her kan du læse om forholdsregler og retningslinjer for arrangementer på Helsingør Kommunes Biblioteker. Fra torsdag den 29. oktober skal du bruge mundbind eller visir, når du besøger dit bibliotek. Dog ikke, når du sidder ned.

Vi er alle fælles om ansvaret for at sikre en tryg afvikling af arrangementer på bibliotekerne. Derfor beder vi vores gæster om at holde god afstand, hoste eller nyse i ærmet og undlade at give kram, håndtryk og kindkys. 

Fra torsdag den 29. oktober skal du bruge mundbind eller visir, når du besøger dit bibliotek. Dog ikke, når du sidder ned. Altså kan man tage sit mundbind af, når man har sat sig på sin plads til et arrangement.

Vi har stor opmærksomhed på COVID19-situationen og har reduceret antallet af billetter. Vi opfordrer vores publikum til at holde minimum en meters afstand.

  • Hvert andet sæde er tomt. Familie/bekendte har også et tomt sæde imellem sig. Til børnearrangementer kan familierne godt sidde sammen. Så længe det samlede antal personer ikke overskrider COVID-19 restriktionerne for arealet.
  • Hvis der er sang eller bevægelse på stedet, er der ekstra plads. Så skal der være 2 meters afstand (1 person pr. 4 kvadratmeter).
  • Standere med håndsprit er placeret ved scenerne og en række andre steder i biblioteksrummet.
  • Alle tilskuerpladser og fælles kontaktpunkter som håndtag og armlæn rengøres før hvert arrangement.

Hvad kan du gøre? – sprit af og bliv hjemme ved symptomer

Vi opfordrer til, at alle bidrager til sikkerheden og husker på Sundhedsstyrelsens anbefalinger. Hvis du har symptomer på COVID-19, skal du blive hjemme.