Del dit sjoveste, særeste eller største minde fra Kulturværftet

07.10.20
Lørdag den 10. oktober 2020 fylder Kulturværftet 10 år

I årene, der er gået, har besøgende i alle aldre lagt vejen forbi, og kulturoplevelser inden for de fleste genrer er løbet af stablen på havnefronten i Helsingør. Det har været 10 år med kulturoplevelser for borgene og skabt i fællesskab sammen med borgerne. Derfor vil Kulturværftet og Helsingør Kommune gerne fejre denne første runde fødselsdag og inviterer nu borgerne til at dele deres minder og på den måde være med til at fortælle den store historie om de 10 år, der er gået.


Vær med til at skabe lys-installation på havnefronten

Flere af billederne vil indgå som en del af en stor lys- og billedprojektion på en del af Kulturværftets facade, som kan ses fra den 10. oktober og henover efterårsferien. Derudover vil billederne blive vist og historierne blive på Kulturværftets digitale platforme. 

”Da vi ikke må danse sammen hele natten, men gerne vil fejre borgernes hus, kunstens hus og – ikke mindst – fællesskabernes hus, vil vi gerne invitere borgerne til at dele deres største dejligste, varmeste, særeste eller sjoveste minder fra Kulturværftet. Det kan være alt fra en koncertoplevelse i Hallerne til en coffe-to-go ude ved Han,” udtaler Mikael Fock, chef på Kulturværftet.

Det dit minde på #kulturværftet101020

Har du lyst til at dele dit minde, er alt, du skal gøre, at:

  • Uploade dit billede til Instagram
  • Bruge hashtagget #kulturværftet101020
  • Fortælle lidt om, hvorfor det er et helt særligt minde for dig

Efterfølgende vil Kulturværftet tage kontakt til en række af de borgere, der har uploadet billeder under hashtagget #kulturværftet101020, og bede om tilladelse til at bruge disse i den store lys- og billedeprojektion.