Foto: Lea Meilandt
Foto: Lea Meilandt

NYT NAVN PÅ PLAKATEN – ændring af program 

16.09.22
Karin Smirnoff har desværre måttet aflyse sin medvirken på dette års NORD. Vi vil se frem til at byde Karin Smirnoff velkommen en anden gang. Det er til gengæld en glæde at kunne fortælle, at Kristina Stoltz i stedet vil for første gange vil præsentere sin roman 'For evigt' for publikum på dette års NORD.

”Kirstina Stoltz, en af vores allermest interessante og alsidigt talentfulde forfattere.” 
-    Jyllands-Posten 


Vi er overmåde glade for at kunne byde KRISTINA STOLTZ velkommen til NORD – Nordisk Litteraturfestival. 
Kristina Stoltz går på scenen kl. 12.30 på lørdag og erstatter Karin Smirnoff (S) som desværre har måttet melde afbud.  

Den anmelderroste og prisnominerede Kristina Stoltz præsenterer for første gang romanen 'For evigt' for publikum på dette års NORD. 'For evigt' er en roman om kærlighed, omsorgssvigt, forældreskab og venskaber. En stærk samtidsroman om tre generationer af kvinder og de konsekvenser, vores livsvalg har. 
Bogen udkommer d. 21. september. 

KRISTINA STOLTZ (DK). F. 1975. Er anerkendt som en af sin generations mest alsidige forfattere. En forfatter, der bevæger sig frit og overbevisende mellem genrer. Stoltz er forfatter til både digte, noveller, børnebøger og romaner. Hun er desuden kolumnist i den norske avis Klassekampen. Hun debuterede i 2000 med digtsamlingen 'Seriemordere og andre selvlysende blomsterkranse'. Senest har hun udgivet romanen 'Cahun' (2019), for hvilken hun blev nomineret til Montanas Litteraturpris, og romanen 'Paradis først – en roman og kærlighed og erindring'. Stoltz er uddannet danser fra Skolen for Moderne dans i København og Danshögskolan i Stockholm og har studeret litteraturvidenskab og teologi. Hun har boet i flere lande, bl.a. USA.