Lyt til hørespillene Mount Everest & Resten skal vi glemme fra AKT1

20.10.20
AKT1 har indspillet de to hørespil.

I september skulle AKT1 have deltaget i dettes års NORD - Nordisk Litteraturfestival. Desværre blev festivalen aflyst få dage før afholdelsen grundet covid-19. Men en virus skal ikke stoppe AKT1 fra at levere ny dansk dramatik til jeres øregange.

Mount Everest

Josefine Adolfsson har skrevet manuskriptet til 'Mount Everest', hvor vi møder Helle, Adine og Lee sammen og hver for sig i korte scener og situationer. sammen udgør de et net, hvor de både forstyrrer hinanden og skaber muligheder for hinanden i et drama som handler om dyb sorg, lysten til at leve og om at finde personlige strategier for at overleve.


AKT1s kunstneriske leder Niels Erling har instrueret Helle Fagralid, Pernille Højmark og albert schackinger i lydscenografi af Markus Artved. lyt til hørespillet det, hvor du normalt lytter til dine podcast.


Hør her eller hør Mount Everest her på Soundcloud.com  

Manuskript: Josefine Adolfsson (SE)
Oversættelse: Niels Erling
Instruktør: Niels Erling
Lydscenograf: Markus Artved
Medvirkende: Helle Fagralid, Pernille Højmark og Albert Schackinger
Producent: AKT1

Resten skal vi glemme

Norske Janne-Camilla Lysters 'Resten skal vi glemme' er en tekst, der bevæger sig i et poetisk landskab, hvor fortiden stadig ændres og dermed også ændrer relationen i mellem de to personer vi møder. De skifter mellem at se med en ydre og indre synsvinkel på sig selv: hvad var det med dem? De to som voksede op sammen, og som lignede hinanden, så det var til at tage fejl af deres relation: var de nære venner, var de kærester - eller var de muligvis endnu nærere hinanden?


Nyudnævnte direktør for Teater Grob, Sargun Oshana har instrueret yasmin mahmoud og Arian Kashef i lydscenografi af Kevin Eagle. Lyt til hørespillet det, hvor du normalt lytter til dine podcast.

Hør her eller hør Resten skal vi glemme her på Soundcloud.com 

Manuskript: Janne-Camilla Lyster (NO)
Oversættelse: Niels Erling
Instruktør: Sargun Oshana
Lydscenograf: Kevin Eagle
Medvirkende: Yasmin Mahmoud og Arian Kashef
Producent: AKT1

Tags
Materialer