Bisse

Bisse

21.05.21
Sangskriver og musiker Bisse er på én samme tid helt sit eget originale jeg og en fornyer af den danske sangskrivertradition. En tradition, der bl.a. tæller CV Jørgensen, som Bisse ikke umærkeligt sammenlignes med fra tid til anden. Oplev Bisse til NORD 21

Bisses output er nærmest eksplosivt – og siden debut-ep’en Er vi på? Fra 2014 har han udgivet et utal af album, der tilsammen har gjort ham til både kult og anmelder-darling.

I maj sidste år udgav den produktive sangsmede det forrygende og tankevækkende Corona-album, Cobid-20, der med lige dele humor og gribende lyrik satte pandemiens indtog under loop. Året forinden havde han inviteret Danmark med til halbal med det svingende countryalbum, Tanzmaus, der var dedikeret til alle drømmerne. Ligeledes sidste år udgav Bisse sit nye album Tårefilm. Om arbejdet med sangene fortæller han: "Det har været det tungeste album at lave for mig, men ud af det er kommet den letteste musik. Tung om hjertet, men let til fods. Som en løsrevet ballon."

Tårefilm er indspillet sammen med Bisses faste orkester og en række gæstemusikere i Sauna-studiet på Frederiksberg med Mads Brinch Nielsen som producer.

Tags
Materialer